Ingrediente:
- 12 pipote de pui
- 400 g aluat de foietaj
- 2 cepe mari
- 2 linguri cu pasta de tomate
- 1 cutie cu rosii decojite
- 3 catei de usturoi
- patrunjel
- sare
- piper
- ulei
- Caleste ceapa.
- Adauga pipotele si condimenteaza.
- Da-le in cateva clocote, incorporeaza pasta de tomate si rosiile decojite.
- La final, aromatizeaza cu usturoi zdrobit si patrunjel tocat.
- Separat, taie din aluat patru fasii late de 10 cm.
- Din doua fasii, taie trei cercuri cu ajutorul unui pahar, asaza-le peste fasiile pline.
- Pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unge-le usor cu galbenus batut (nu chiar pana in margine).
- Asaza pe langa ele cercurile de aluat.
- Coace-le la cuptor, la foc moderat, 25 de minute.
- Umple golurile din aluat cu amestecul de pipote.
- Acopera cu capacelele de aluat si serveste-le de indata.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu