Vol au vent cu pipote

Ingrediente:
  • 12 pipote de pui
  • 400 g aluat de foietaj
  • 2 cepe mari
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 1 cutie cu rosii decojite
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
Mod preparare:
  1. Caleste ceapa.
  2. Adauga pipotele si condimenteaza.
  3. Da-le in cateva clocote, incorporeaza pasta de tomate si rosiile decojite.
  4. La final, aromatizeaza cu usturoi zdrobit si patrunjel tocat.
  5. Separat, taie din aluat patru fasii late de 10 cm.
  6. Din doua fasii, taie trei cercuri cu ajutorul unui pahar, asaza-le peste fasiile pline.
  7. Pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unge-le usor cu galbenus batut (nu chiar pana in margine).
  8. Asaza pe langa ele cercurile de aluat.
  9. Coace-le la cuptor, la foc moderat, 25 de minute.
  10. Umple golurile din aluat cu amestecul de pipote.
  11. Acopera cu capacelele de aluat si serveste-le de indata.
  12. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes