Desert cu ciocolata si piersici

Ingrediente:
  • 12 gofre
  • 3 piersici mari
Ingrediente pentru crema de ciocolata:
  • 4-5 linguri cacao
  • 150 g zahar
  • 250 g unt
  • 1 fiola esenta de rom
Mod preparare:
  1. Se freaca untul cu zaharul pana cand se obtine o spuma omogena.
  2. Se adauga apoi in ploaie si cacaoa cernuta.
  3. Se amesteca bine si se adauga esenta de rom.
  4. Acest desert este pentru 4 persoane.
  5. Se iau trei gofre si se monteaza in straturi, alternand foile de gofre, apoi crema si felii de piersica.
  6. Se da prajitura la rece pentru 30 de minute inainte de servire.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes