Ingrediente:
- 300 g ciocolata neagra
- 5 albusuri
- 4 galbenusuri
- 50 g unt
- 60 g zahar
- 1/2 lingura suc de lamaie
- Se pregateste un vas pentru bain marie, vas in care se adauga ciocolata rupta in bucati si untul taiat cubulete mici.
- Se lasa sa se topeasca, amestecandu-se usor.
- Albusurile se bat cu sucul de lamaie si, dupa ce au devenit spuma, se adauga zaharul pana ce se intaresc.
- In ciocolata si untul putin racite se pun galbenusurile si se amesteca, dupa care se adauga o treime din cantitatea de spuma de albus.
- Se amesteca de jos in sus si apoi toata compozitia obtinuta se toarna peste albusurile ramase.
- Se amesteca totul usor, pana ce albusurile nu se mai vad in masa de ciocolata, se repartizeaza crema in mod egal in pahare cu ajutorul seringii speciale de decorat sau cu o punga taiata la un colt si se dau paharele la rece pentru minimum 30 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu