Ingrediente:
- 4 cartofi
- 1 ou
- 4 linguri faina
- 10 felii subtiri de bacon
- 1 lingurita cu unt
- sare
- piper
- nucsoara
- 2 carnati cabanos
- 100 g cascaval
- patrunjel verde tocat
- Spala cartofii si fierbe-i in apa cu un praf de sare.
- Dupa ce au fiert, lasa-i sa se raceasca, decojeste-i si zdrobeste-i cu furculita.
- Presara un praf de sare, piper si nucsoara si amesteca usor cu oul si faina pana se omogenizeaza.
- Unge o folie cu unt si asaza feliile de bacon.
- Intinde deasupra compozitia de cartofi.
- Pune deasupra rondele de carnati, cascaval ras si patrunjel tocat fin.
- Ruleaza usor cu ajutorul foliei si asaza rulada intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt.
- Lasa la cuptor, la foc moderat, pana se rumeneste baconul.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu