Ingrediente:
- 500 g aluat foietaj
- 500 g ciuperci
- 500 g amestec de carne tocata
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 1 morcov
- 2 oua
- 1 lingurita pesmet
- condimente ( oregano, busuioc, condimente pentru carne )
- 1 lingura cu unt
- ulei.
- Curata ciupercile si caleste-le in unt topit.
- Separat, taie ceapa, morcovul si ardeiul marunt si inabusa-le in ulei.
- Pune carnea tocata si o cescuta cu apa.
- Lasa pe foc pana scade apa si carnea este bine facuta.
- Dupa ce s-a racit compozitia, adauga ouale batute, pesmetul si condimentele.
- Cu acest amestec, umple o jumatate din palariile de ciuperci si asaza deasupra restul de palarii.
- Inveleste-le in fasii de aluat late de 1 cm.
- Unge-le cu putin ou, asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasa-le la cuptor, la foc moderat, 25-30 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu