Ciuperci umplute invelita in aluat

Ingrediente:

  • 500 g aluat foietaj
  • 500 g ciuperci
  • 500 g amestec de carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • 1 lingurita pesmet
  • condimente ( oregano, busuioc, condimente pentru carne )
  • 1 lingura cu unt
  • ulei.
Mod preparare:
  1. Curata ciupercile si caleste-le in unt topit.
  2. Separat, taie ceapa, morcovul si ardeiul marunt si inabusa-le in ulei.
  3. Pune carnea tocata si o cescuta cu apa.
  4. Lasa pe foc pana scade apa si carnea este bine facuta.
  5. Dupa ce s-a racit compozitia, adauga ouale batute, pesmetul si condimentele.
  6. Cu acest amestec, umple o jumatate din palariile de ciuperci si asaza deasupra restul de palarii.
  7. Inveleste-le in fasii de aluat late de 1 cm.
  8. Unge-le cu putin ou, asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasa-le la cuptor, la foc moderat, 25-30 de minute.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes