Ingrediente:
- 3 ardei grasi rosii
- 3 ardei grasi galbeni
- 150 g cuscus
- 100 ml apa rece
- 1 ceapa rosie
- 1 catel de usturoi
- 2-3 ardei copti
- 150 g branza ricotta
- 50 g masline feliate
- 1 lamaie
- 100 g seminte de pin
- sare
- piper
- 1 lingura cu suc de lamaie
- 2 linguri cu ulei de masline
- 1/2 lingurita cu sare
- 1/2 lingurita cu piper
- Pune cuscusul intr-un castron incapator si adauga sosul format din amestecarea tuturor ingredientelor enumerate.
- Toarna apa si amesteca, apoi lasa deoparte 20 de minute.
- Intre timp, pregateste ingredientele pentru restul de salata.
- Taie ceapa si usturoiul julien, branza cubulete, feliaza ardeii copti, stoarce lamaia.
- Adauga tot ce ai pregatit mai sus in salata de cuscus lasata deoparte.
- Adauga maslinele si semintele de pin, potriveste de sare si piper si, daca este cazul, pune un pic de ulei de masline.
- Curata cei patru ardei grasi de cotoare si taie-i in jumatati, umple-i cu salata mediteraneeana si poti s-o servesti!
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu