Ardei umpluti cu ricotta si cuscus

Ingrediente:

  • 3 ardei grasi rosii
  • 3 ardei grasi galbeni
  • 150 g cuscus
  • 100 ml apa rece
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 2-3 ardei copti
  • 150 g branza ricotta
  • 50 g masline feliate
  • 1 lamaie
  • 100 g seminte de pin
  • sare
  • piper
Pentru sos iti trebuie:
  • 1 lingura cu suc de lamaie
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 1/2 lingurita cu sare
  • 1/2 lingurita cu piper
Mod preparare:
  1. Pune cuscusul intr-un castron incapator si adauga sosul format din amestecarea tuturor ingredientelor enumerate.
  2. Toarna apa si amesteca, apoi lasa deoparte 20 de minute.
  3. Intre timp, pregateste ingredientele pentru restul de salata.
  4. Taie ceapa si usturoiul julien, branza cubulete, feliaza ardeii copti, stoarce lamaia.
  5. Adauga tot ce ai pregatit mai sus in salata de cuscus lasata deoparte.
  6. Adauga maslinele si semintele de pin, potriveste de sare si piper si, daca este cazul, pune un pic de ulei de masline.
  7. Curata cei patru ardei grasi de cotoare si taie-i in jumatati, umple-i cu salata mediteraneeana si poti s-o servesti!
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes