Ingrediente:
- 400 g nuci
- 400 g zahar pudra
- 3 albusuri de ou
- 1 lingura otet
- zeama de lamaie
- 3 plicuri zahar vanilat
- Bati albusurile de ou spuma tare cu un praf de sare pana cand obtii o spuma consistenta.
- Amesteci albusurile cu zaharul pudra turnat in ploaie si otetul si continui sa bati.
- Bezeaua obtinuta o imparti in doua parti.
- In prima parte adaugi toata nuca tocata cat mai fin si putina zeama de lamaie.
- Intr-o tava tapetata cu hartie cerata asezi prima parte de bezea amestecata cu nuci.
- Deasupra asezi cealalta parte de bezea, cea care ne-a mai ramas.
- Cu un cutit bine ascutit tai baghete (fasii dreptunghiulare).
- le iei cu o paleta si le asezi in tava tapetata cu hartie de copt si le coci la foc potrivit.
- Cuptorul trebuie sa fie incins bine cand dai tava la copt.
- Le presari cu zahar pudra vanilat, dupa ce s-au racit.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu