Ciuperci la cuptor

Ingrediente:

  • 16 ciuperci mari
  • o ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 60 g fulgi de ovaz
  • o lingura ulei de gatit
  • 2 rosii
  • 1 ardei verde mic
  • o lingurita sare
  • piper
  • 80 g cascaval de post
  • 2 linguri ulei de masline
  • un miez de salata verde
  • 2 linguri otet de vin
  • 50 ml bulion
  • o lingura busuioc uscat maruntit
  • o lingurita zahar.
Mod preparare:
  1. Se curata ciupercile si se scot cozile, care se taie marunt.
  2. Se curata usturoiul si ceapa si se taie cubulete.
  3. Ciupercile taiate, ceapa si usturoiul se calesc.
  4. Se adauga fulgii de ovaz si se lasa la fiert.
  5. Se adauga ardeiul si rosiile, taiate marunt.
  6. Se pune sare si piper, dupa gust.
  7. Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu cascavalul ras, din care se mai pastreaza putin.
  8. Se amesteca uleiul de masline cu mirodeniile si se ung cu el cosuletele de ciuperci.
  9. Se umplu cu orez si se presara deasupra restul de cascaval ras.
  10. Se dau la cuptor, intr-un vas termorezistent pentru 15 minute.
  11. Se servesc cu salata verde.
  12. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes