Ingrediente:
- 16 ciuperci mari
- o ceapa mica
- 2 catei de usturoi
- 60 g fulgi de ovaz
- o lingura ulei de gatit
- 2 rosii
- 1 ardei verde mic
- o lingurita sare
- piper
- 80 g cascaval de post
- 2 linguri ulei de masline
- un miez de salata verde
- 2 linguri otet de vin
- 50 ml bulion
- o lingura busuioc uscat maruntit
- o lingurita zahar.
- Se curata ciupercile si se scot cozile, care se taie marunt.
- Se curata usturoiul si ceapa si se taie cubulete.
- Ciupercile taiate, ceapa si usturoiul se calesc.
- Se adauga fulgii de ovaz si se lasa la fiert.
- Se adauga ardeiul si rosiile, taiate marunt.
- Se pune sare si piper, dupa gust.
- Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu cascavalul ras, din care se mai pastreaza putin.
- Se amesteca uleiul de masline cu mirodeniile si se ung cu el cosuletele de ciuperci.
- Se umplu cu orez si se presara deasupra restul de cascaval ras.
- Se dau la cuptor, intr-un vas termorezistent pentru 15 minute.
- Se servesc cu salata verde.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu