Ciuperci umplute cu nuca

Ingrediente:

  • 20 de ciuperci champignon mari
  • 75 g unt
  • cimbru
  • sare
  • piper.
  • Pentru umplutura iti trebuie:
  • 3 linguri miez de nuca
  • 1 catel de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2-3 linguri pesmet
  • 2-3 linguri parmezan
  • 1 lingura cu unt.
Mod preparare:
  1. Topeste untul intr-o tigaie, pune ciupercile ( curatate si spalate ) condimentate cu sare, piper si cimbru si calestele usor pe ambele parti.
  2. Striveste nuca cu sucitorul, pune-i intr-un castron si adauga usturoiul pisat si untul.
  3. Adauga patrunjelul verde tocat marunt, parmezanul ras si pesmetul, amesteca bine.
  4. Sareaza, pipereaza dupa gust.
  5. Umple ciupercile cu acest amestec, pune-le intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si da-o la cuptorul preincalzit pentru 5-10 minute.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes