Ingrediente:
- 8 felii de paine toast
- 1 piept de pui
- 2 rosii
- 1 ceapa rosie
- 4 felii cascaval
- patrunjel oregano
- sare
- piper
- 1 lingurita mustar
- 1 lingura maioneza
- 1 lingura smantana
- Spala bine carnea, sterge-o cu un servet curat, condimenteaz-o cu sare si piper si rumeneste-o pe un gratar.
- Separat, amesteca repede mustarul cu maioneza si smantana.
- Unge doua felii de paine cu acest sos.
- Pune deasupra pieptul de pui taiat cubulete, felii de rosie si de ceapa si putin patrunjel.
- Acopera cu cate o felie de cascaval si restul de paine.
- Asaza cele doua sendvisuri in toaster si lasa-le cam cinci minute.
- Pe la jumatatea timpului, verifica daca sunt rumenite.
- Pune-le pe o farfurie, taie-le in triunghi si, cat sunt fierbinti, presara putin oregano.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu