Ingrediente:
- 2 oua
- 200 ml lapte
- 100 ml apa minerala
- 200 g faina
- 2-3 linguri ulei
- sare
- 1 ceapa
- 2 linguri ulei
- 400 ml suc de rosii
- 400 g boabe de porumb
- cimbru
- 2 lingurite condiment din legume
- 3 carnati
- 1 lingurita zahar
- 50 g cascaval
- 10 g unt pentru vas
- Mixezi intr-un bol ouale, putina sare si 2 linguri de ulei.
- Adaugi faina cernuta, apoi subtiezi cu laptele si apa.
- Omogenizezi aluatul si il lasi sa se odihneasca 1/2 ora, apoi coci clatitele intr-o tigaie incinsa, unsa cu un strat fin de ulei.
- Inabusi in ulei ceapa curatata, tocata fin.
- Adaugi rondele de carnati, zaharul, condimentul din legume, cimbru dupa gust, porumbul scurs si sucul de rosii.
- Scazi sosul pana la jumatate.
- Umpli clatitele si le impachetezi.
- Pui clatitele intr-o cratita unsa, razi deasupra cascaval si le coci 10 minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu