Ingrediente:
- un pachet foietaj
 - 15 ciuperci
 - o lingura unt
 - o lingura lapte
 - 2 cepe
 - un galbenus
 - sare
 - piper
 - patrunjel verde tocat
 - 2 gogosari.
 
- Se spala bine ciupecile si se toaca.
 - Intr-o craticioara se pune untul, se lasa sa se topeasca apoi se adauga ceapa tocata si ciupercile.
 - Se acopera vasul, se lasa sa se inabuse putin, apoi se adauga sare, piper si patrunjel verde tocat.
 - Se amesteca bine, dupa care se lasa la racit.
 - Foietajul se intinde pe masa de lucru tapetata cu faina si se taie rondele care se decupeaza la mijloc.
 - Rondelele se aseaza intr-o tava de cuptor, tapetata cu hartie de copt si se ung cu galbenus de ou, frecat cu o lingura de lapte si un strop de sare.
 - Tava se da la cuptor, incalzit in prealabil.
 - Cand rondelele prind culoare aurie, se scot si se lasa sa se raceasca putin.
 - Apoi cu o lingurita se pune compozitia de ciupercute.
 - La final se pot orna cu feliute de gogosari.
 - Pofta buna!
 



0 Comments:
Trimiteți un comentariu