Ingrediente:
- un pachet foietaj
- 15 ciuperci
- o lingura unt
- o lingura lapte
- 2 cepe
- un galbenus
- sare
- piper
- patrunjel verde tocat
- 2 gogosari.
- Se spala bine ciupecile si se toaca.
- Intr-o craticioara se pune untul, se lasa sa se topeasca apoi se adauga ceapa tocata si ciupercile.
- Se acopera vasul, se lasa sa se inabuse putin, apoi se adauga sare, piper si patrunjel verde tocat.
- Se amesteca bine, dupa care se lasa la racit.
- Foietajul se intinde pe masa de lucru tapetata cu faina si se taie rondele care se decupeaza la mijloc.
- Rondelele se aseaza intr-o tava de cuptor, tapetata cu hartie de copt si se ung cu galbenus de ou, frecat cu o lingura de lapte si un strop de sare.
- Tava se da la cuptor, incalzit in prealabil.
- Cand rondelele prind culoare aurie, se scot si se lasa sa se raceasca putin.
- Apoi cu o lingurita se pune compozitia de ciupercute.
- La final se pot orna cu feliute de gogosari.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu