Ingrediente pentru blat:
- 250 g margarina
- 3 oua
- 250 g zahar
- 600 g faina
- o lingurita bicarbonat
- 500 g branza de vaci
- un ou
- 200 g smantana
- 4 linguri malai
- o legatura marar
- sare, dupa gust.
- Blatul se prepara dupa cum urmeaza: margarina la temperatura camerei se freaca cu zaharul.
- Se adauga ouale, unul cate unul, dupa care se pune bicarbonatul stins cu putina apa, apoi toata faina.
- Se framanta bine.
- Se umplu formele de tarte, cu aluat in strat subtire, presand bine pe fund si pe pereti.
- Se coc la foc potrivit pana devin aurii.
- Intre timp se prepara umplutura.
- Se spala mararul si se taie marunt.
- Se amesteca toate ingredientele intr-un vas, pana crema devine spumoasa.
- Se toarna umplutura in tartele abia coapte si se mai pun la cuptor pana cand se incheaga crema
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu