Tarte cu branza si marar

Ingrediente pentru blat:

  • 250 g margarina
  • 3 oua
  • 250 g zahar
  • 600 g faina
  • o lingurita bicarbonat
Ingrediente pentru umplutura:
  • 500 g branza de vaci
  • un ou
  • 200 g smantana
  • 4 linguri malai
  • o legatura marar
  • sare, dupa gust.
Mod de preparare:
  1. Blatul  se prepara dupa cum urmeaza: margarina la temperatura camerei se freaca cu zaharul.
  2. Se adauga ouale, unul cate unul, dupa care se pune bicarbonatul stins cu putina apa, apoi toata faina.
  3. Se framanta bine.
  4. Se umplu formele de tarte, cu aluat in strat subtire, presand bine pe fund si pe pereti.
  5. Se coc la foc potrivit pana devin aurii.
  6. Intre timp se prepara umplutura.
  7. Se spala mararul si se taie marunt.
  8. Se amesteca toate ingredientele intr-un vas, pana crema devine spumoasa.
  9. Se toarna umplutura in tartele abia coapte si se mai pun la cuptor pana cand se incheaga crema
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes