Parfe de cacao

Ingrediente:

  • 3 galbenusuri de ou de prepelita
  • 150 ml lapte
  • 25 g zahar
  • 1/2 baton vanilie
  • 20 g cacao
  • 150 g frisca
  • sare
Mod preparare parfe de cacao: 
  1. Bati bine galbenusurile cu zaharul si cu un praf de sare.
  2. Adaugi apoi laptele in care ai pus batonul vanilat.
  3. Pui compozitia pe foc mic si amesteci continuu, pana se ingroasa compozitia ca o crema.
  4. Lasi apoi sa se raceasca, dupa care incorporezi cacaua si frisca.
  5. Pui compozitia in forme de inghetata si o dai la congelator.
  6. Pentru servit, scoti formele din congelator inainte de a fi prea tare inghetate.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes