Salam de biscuiti cu nuca si rahat

Ingrediente:
  • 200 g de biscuiti obisnuiti
  • 50 g de margarina
  • 50 g de nuci macinate
  • 100 g de rahat
  • esenta de rom
  • 3 linguri de cacao
  • 50 g de zahar
  • 200 ml de apa
Mod preparare:
  1. Caramelizezi zaharul, adaugi margarina si amesteci bine.
  2. Pui apoi apa, cacao, esenta de rom si lasi pe foc pana se topeste tot zaharul.
  3. Intr-un bol, pui biscuitii rupti in bucati mai mari, rahatul taiat in bucati mici si nucile macinate; peste ele torni siropul si amesteci bine.
  4. Daca nu s-a legat compozitia, mai adaugi nuci macinate sau biscuiti.
  5. Daca iese prea legata, o poti subtia cu sirop.
  6. Pui folie alimentara intr-o tava si preasari cu biscuiti macinati, intinzi pasta de mozaic si nivelezi bine.
  7. Deasupra, presari biscuiti macinati si acoperi cu folie alimentara.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes